25 maj 2023

MMS diskuterar videomarknaden på internationella konferenser, som Emro och Nexttv. Dessutom är vi stolta värdar för Euroclub här i Stockholm under nästa vecka.

Just nu befinner vi oss i en hektisk period med deltagande på olika internationella konferenser, som Emro och Nexttv. Dessutom är vi stolta värdar för Euroclub här i Stockholm under nästa vecka. Det är spännande att ta del av och dela med oss av många intressanta insikter om videomarknaden och dess utmaningar, både när det kommer till mätteknik och andra tekniska utmaningar. Vi diskuterar också marknadens utveckling och tar del av framtidsutsikter och spaningar.

Detta tål att upprepas:
– Kvalitet – oavsett modeller och lösningar så är det alltid grundkvaliteten i datainsamlingen som är avgörande ” skräp in – skräp ut”.
– Valutor – att få så många som möjligt att vara en del av en valuta och utmaningarna med att få marknaden att förstå modellerade valutor.  

Se även intressanta paneldiskussioner från Nexttv här: https://events.nextvseries.com/NextvADEurope2023?lang=en#/catchup?lang=en

Visa alla nyheter