Google Visualization API Sample

Jobba hos oss

MMS söker en produktionsassistent 50%

Om MMS

MMS är ett branschorgan som jobbar med att mäta konsumtion av rörlig bild oavsett om det sker på TV-apparaten i vardagsrummet, datorn i sommarstugan eller telefonen på bussen på väg till jobbet.

Hela branschen är under förändring som drivs av teknikutveckling och nya tjänster som erbjuder möjlighet att se på innehåll varsomhelt, närsomhelst. Detta innebär att de kommande utmaningarna blir unika och komplexa och vi behöver duktiga människor som vill tackla dessa utmaningar och försöka förstå de nya förutsättningarna tillsammans med oss.

Om tjänsten

Vi har behov av att förstärka vårt kvalitetsteam med en produktionsassistent på halvtid, med tillträde snarast möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid.

Vi arbetar mot tydliga deadlines vilket kräver noggrannhet och uthållighet samt en förmåga att hålla ett högt tempo när det behövs.

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Kvalitetskontrollera och databearbeta sändningsloggar från TV- kanaler och Play-tjänster
  • Hålla löpande kontakt med TV- kanaler och leverantörer
  • Kvalitetsgranska trafikmätning online både på program och reklam
  • Dagligen leverera officiellt tittardata till mediebranschen
  • Kvalitetsgranska rapporter, tabeller och filer

Vi söker

Vi vill att du är självgående, strukturerad och har förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt. Du är noggrann och ansvarsfull, har lätt att skapa nya kontakter och är en lagspelare.

Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller motsvarande och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Grundläggande datakunskaper är ett krav.

 Arbetstid/Varaktighet

Arbetstid: Mån-fre kl. 07.10-11.20

Tillsvidare

Lön

Individuell lönesättning

Ansökan/Kontaktperson

Då urvalen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi tar emot ansökan via e-post: rekrytering@mms.se