Google Visualization API Sample

Nyheter

Telia är första telekombolaget som går med i MMS onlinevaluta.

Telia är det första telekombolaget som tar steget in i MMS onlinevaluta. MMS arbetar ständigt för att få in fler aktörer för att mäta rörlig bild, oavsett plattform och situation. Från och med nu så mäter vi Telias TVE-tjänst (Telia Play), MMS fångar upp tittande på reklam som går via Telia Play och detta återläggs sedan till respektive mediehus.

MMS är först i världen med att inkludera ett telekombolag i valutan för onlinevideo. 2015 fick vi med oss Aftonbladet som första publisher* och nu har vi tagit ytterligare ett stort steg för att fånga in ännu mer tittande, säger MMS VD Magnus Anshelm.

*Publisher som inte har rötter i TV-branschen.

 

För frågor och kommentarer Magnus Anshelm VD MMS, magnus.anshelm@mms.se

Posted in: Nyheter

Leave a Comment (0) →