Google Visualization API Sample

Nyheter

MMS bjuder in till TV-året 2017

Välkommen till vårt seminarium 31 januari där vi summerar TV-året 2017.

Den pågående digitaliseringen fortsätter att utmana TV-branschen och tittandet på linjär-TV och onlinevideo fortsätter att smälta samman. Det totala tittandet på rörlig bild fortsätter att öka och under seminariet tittar vi närmare på hur TV- och onlinetittandet såg ut under 2017. Vi kommer även att belysa tittandet på streaming-tjänster och tittande på rörligt innehåll på sociala medier. MMS arbetar med att utveckla mätningarna för TV-branschen och vi kommer att berätta mer om våra utvecklingsprojekt och kommande lanseringar.
Tid: Onsdag den 31 januari klockan 16.00-17.00.

Plats: HELIO på Grev Turegatan 30 i Stockholm.

Gör din anmälan på: anmalan@mms.se Märk med TV-året 2017 i ämnesraden.
Begränsat antal platser. OSA senast måndag 2018-01-22.

Vi bjuder på lite vin, öl samt alkoholfritt med tilltugg efteråt.

 

Hjärtligt välkomna!

Magnus Anshelm

Posted in: Nyheter

Leave a Comment (0) →