Google Visualization API Sample

Nyheter

Premiär för MMS Filmkodsgenerator

MMS har glädjen att informera att vår senaste tjänst, MMS Filmkodsgenerator, nu är färdig att använda.

Sveriges mediebransch har under en tid efterfrågat en oberoende distributör av officiella filmkoder och gett MMS uppdraget att skapa en sådan tjänst. I MMS Filmkodsgenerator kan MMS kunder generera en officiell filmkod som representerar en svensk rörlig reklamfilm som ska mätas av MMS på alla plattformar på både TV och online.

Det är enkelt och utan kostnad. Skapa ett konto och följ anvisningarna. Du bifogar en länk till den reklamfilm som filmkoden ska representera, genererar en kod och får sen ett återkopplande mail med den filmkod som du kan använda.

Kontakta reklam@mms.se för mer information.

Posted in: Nyheter

Leave a Comment (0) →