Google Visualization API Sample

Nyheter

Inbjudan till internationellt TV-seminarium

MMS har sedan några år hållit seminariet TV-året för att ge alla i branschen en samlad bild av utvecklingen under året som nyligen passerat. I år har vi även nöjet att bjuda in till ett frukostseminarium med internationella utblickar och perspektiv på utvecklingen av TV-mediet.

Seminariet som håller på två timmar på morgonen består av följande två presentationer:

1) En analys av tittarutvecklingen på en stor mängd olika marknader världen runt. Denna presentation kommer att hållas av Frédéric Vaulpre från det franska bolaget Eurodata TV, som samlar in och analyserar tittandet på över 100 olika marknader.

2) En presentation av vilka olika mätningar man utvecklat i Frankrike för att klara av att mäta tittande på alla skärmar. Denna presentation kommer att hållas av Julien Rosanvallon från MediaMetrie, som i likhet med MMS är ett branschorgan.

Efter presentationerna följer en kort frågestund, där alla får möjlighet att ställa frågor.

Båda presentationerna och frågestunden kommer att hållas på engelska.

Tid: Torsdagen den 16 februari klockan 9.00-11.00. Frukost serveras från 8.30.

Plats: Teaterskeppet, Skeppsbrokajen 104, 111 30 Stockholm.

Gör din anmälan på: anmalan@mms.se Märk med TV-seminariet i ämnesraden
Begränsat antal platser. OSA senast fredag 2017-02-10.

Hjärtlig välkomna!

Magnus Anshelm

Posted in: Nyheter

Leave a Comment (0) →